Coaching

Leer mensen hun eigen grenzen, mogelijkheden en onmogelijkheden kennen.

Vanuit mijn eigen wetenschappelijke achtergrond (vakgebied: communicatie, kennismanagement, veranderingsmanagement en e-learning) begeleid ik studenten bij het opzetten van hun onderzoek en het schrijven hun thesis. Daarnaast adviseer ik besturen op het gebied van communicatie, leiderschap in een vereniging en vrijwilligersmanagement.

“Herman ondersteunde mij bij het schrijven van mijn Master-scriptie en bijbehorende onderzoek binnen het vakgebied Business Information. Hierbij zette hij zijn brede kennis en ervaring in, opgedaan binnen vele organisaties, commissies en stichtingen. Bovendien werd de coaching enorm verrijkt door Herman’s scherpe denken, zijn mensenkennis en reflectievermogen. De vriendelijke, open en leergierige houding van Herman maken hem tot een fantastische coach!”
Jonathan Kooman, MSc

“Beste Herman, dank voor alle inspirerende momenten dat ik met je kon sparren over mijn masterthesis ‘interactieve werkvormen in blended learning’! Je gaf me waardevolle adviezen op gebied van onderzoek en visie op online didactiek!
You ‘practice what you preach’ over online leren en just-in-time feedback. Altijd snelle feedback, zodat ik weer verder kon!”
Bertiene Janssen-vd Zande (MScEd)